Yaşam

27 yıllık evlilik tek seansta bitti! Mehmet Aslantuğ boşanmanın perde arkasını anlattı: Arzumu istedi

27 yıl önce nikah masasına oturmuş ve dergi Dizinin örnek çiftleri arasında gösterilen Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çifti geçtiğimiz ay tek celsede boşanmıştı. Adliyeye gelen ve arkadaş kalacaklarını söyleyen çiftten Aslantuğ, ayrılığın iç yüzünü anlattı.

“ARZU KENDİNİ KOCA GİBİ HİSSEDMEDİĞİNİ SÖYLEYEREK FARKLILIK İSTEDİ”

Geçtiğimiz haftalarda bir iş kadını ile aşk yaşamaya başladığı için boşanma kararı aldığı iddiasını yalanlayan Mehmet Aslantuğ, yapılan yorumların ardından içini döktü. Arzum Onan’ın boşanmak istediğini belirten oyuncu şu ifadeleri kullanmıştı: “Sevgili Arzum’umu bırakmadım. Kalbimi bir başkasına vermedim. Bundan bir yıl önce dikkatli, dikkatli ve saygılı bir sözle şöyle demişti: “”

“KOLAY OLSA DA AYRILIĞI ANLAYIŞLA KARŞILAŞTIRDIM”

“Aslında benim için de kolay olmadı… Tabii ki anlayışla ve saygıyla karşıladım. Kırgınlık göstermedim. Ben böyle bir durumu kaldıramam dedim. O zaman yasal olarak ayrılalım. Kasayı açarsın ve tamamen özgür olursun, o kadar.”İşte bu ve aylardır benim için kolay olmadı. Çok değerli bir arkadaş olarak kalacak. Biricik çocuğumuzun kalbi olarak, onun güzel annesi olarak, lütfen artık bana veya ona yük olmayın. Hem kalan canlarımıza hem de sorumluluklarımıza sahip çıkmaya çalışalım.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu