Haber

Adana’da Sokakta Uyuşturucu Satarken Yakalanan Sanığa Hapis Cezası

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde sokakta uyuşturucu satarken yakalanan sanık, 12 yıl 6 ay hapis ve 25 bin lira adli para cezasına çarptırıldı.

Tutuklu sanık, Adana 12. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya AB Cezaevi’nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Sanık avukatları da duruşma salonunda hazır bulundu.

Savcı, esas hakkındaki mütalaasında, sanığın 19 Mayıs Mahallesi 1120 Sokak’ta gece otomobille yanına gelen bir kişiye sigara paketine gizlenmiş sentetik uyuşturucu madde satarken polis tarafından yakalandığını belirtti.

Savcı, olay tespit ve tutuklama tutanağı ve daha önceki benzer hata kayıtları dikkate alınarak sanığın “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti veya temini” suçundan cezalandırılmasını ve tutukluluğunun devamını talep etti.

Mütalaaya karşı ne söyleyeceği sorulan sanık AB, “Ben kimseye uyuşturucu satmadım. Mütalaayı reddediyorum. Tahliyemi ve beraatımı talep ediyorum.” Bu kelimeyi kullandı.

Mahkeme, “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti veya temini” suçundan 12 yıl 6 ay hapis ve 25 bin lira para cezasına çarptırılan AB’nin tutukluluğunun devamına karar verdi.

kuluncak-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu