Haber

Belediye Başkanı Bilgin seçim kampanyasına başladı

Sivas (İGFA) – 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için AK Parti’den yeniden aday olan mevcut Belediye Başkanı Hilmi Alım, adaylık çalışmalarına başladı. Yağmura rağmen kalabalık bir kalabalık tarafından meşaleler, tezahüratlar ve sevgi gösterileriyle karşılanan Alım, “Diyoruz ki ‘Durmuyoruz, millete hizmet yolunda, millete hizmet yolunda devam ediyoruz’ sloganıyla çıktık. gönülden belediyecilik”

Törene, Lider Hilmi Bilgin’in yanı sıra TBMM AK Parti Küme Lideri Abdullah Güler, Sivas Milletvekili Hakan Aksu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, Merkez İlçe Başkanı Burak Kuruçay, Kadın Kolları Başkanı İstek Polat, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya ve örgütün birçok üyesi. Çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan Milletvekili Hakan Aksu, “AK Parti’nin kuruluş serüveni ilk olarak yerel yönetimlerdeki başarısıyla gerçekleşti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994-1998 yılları arasındaki belediye başkanlığı başarısı, onu daha sonra Başbakanlık ve ardından Cumhurbaşkanlığı konumuna getirdi. Partimiz Sivas’a büyük yatırımlar yaptı. Özellikle son beş yılda Hilmi Lider başkanlığındaki belediye yönetimimiz, şehrimize belki 20 yılda getirilemeyecek eserleri şehrimize kazandırdı. Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra her zaman halkın arasında ve yanınızda gönüllü bir belediyecilik yaparak şehrin nabzını tuttu. Bu başarıları sonucunda Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından yeniden Belediye Başkanı Adayı ilan edildi. AK Parti Teşkilatları olarak daha önceki 17 seçimde partimizi temsil ettiğimiz gibi, başta Sivas Belediyesi olmak üzere 16 ilçemiz ve 7 beldemizde güçlü bir ses çıkararak Cumhurbaşkanımıza boyun eğdirmeyeceğiz.” söz konusu.

Ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, “Cumhurbaşkanımızın da onayıyla Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin yeniden belediye başkan adayımızdır. Hayırlı olsun, hepimiz ona destek olacağız, oylarımızı artıracağız ve inşallah Hilmi Belediye Başkanımız yeniden Belediye Başkanı yapacağız. Tebrikler.” sözlerini kullandı.

Belediye Başkanı Hilmi Alım, “5 yıl önce 5 Aralık’ta sizlerle bir araya geldiğimizde konuşmamıza şöyle başlamıştık: ‘Ben kavga etmeye gelmedim, işim aşktır, dostun evi gönüldür, biz geldik’ kalpler yapmak için.” 5 yıldır bu şehirde gönülleri, gönülleri kazandık ve kazanmaya devam edeceğiz.Bugün yine yollara çıkıyoruz.Bir kez daha şehrimize hizmet etmek için aziz milletimizden yetki istemek üzere sokaklara çıkıyoruz, bizi biz yapan güzel ülkemiz. AK Parti teşkilatları olarak seçimden sonra sahaya çıkan ve sahadan hiç çıkmayan, milletin belirlediği gündem dışında hiçbir şey konuşmayan bir ekip olarak 5 yıl görev yaptık. , algı değil hizmet üretir, algı değil çalışır, manipülasyona ve polemiğe izin vermeden sadece işini yapar. İnşallah 5 yıl sonra bu şehri Türk Asrına taşıyacak eserleri hep birlikte inşa edeceğiz. ” Milletimize 5 yıl önce verdiğimiz sözü yerine getirmenin gururu ve onuruyla bir kez daha anlaştık.” şeklinde konuştu.

Yürütülen hizmet projelerine vurgu yapan Lider Alım, “Sivaslılar zaten yaptığımız alt ve üst geçitlerden, açtığımız parklardan, bahçelerden, millet bahçelerinden, Sivas’a değer katan bulvarlardan geçerken bunları görüyor. AK takımları olarak hiçbir zaman kısa vadeli hedeflerin peşinde koşmadık ve olmayacağız. Biz her zaman günü kurtarmanın değil, şehrin geleceğini şekillendirmenin derdinde olduk. Görev süremiz boyunca dedikodu ve polemiklere değil, sadece hedefe odaklanarak çalıştık. Önceliğimiz her zaman millet, vatan, hizmet ve çalışma siyaseti olmuştur. Kendinden çok şehrini düşünen, sözden çok proje üreten, “göreceğiz” yerine “yapacağız” diyen, bahaneden çok çözüm arayan, halkının değil halkının hayatını kolaylaştıran bir ekibiz. kibirden ziyade tevazu ile samimi davranır, siyaseti hayır ve hizmette rekabet olarak görür. AK Parti askerleri olarak amacımız hangi mevkide olursak olalım vatanımıza, şehrimize, milletimize sevgiyle hizmet etmektir. Niyet iyidir, sonuç iyidir diyerek yola çıktığımız gibi, bir kez daha aynı samimiyet ve samimiyetle yola hep birlikte çıkıyoruz. “Asker alanında yüksek sesle konuşan, kamu hizmet atlasına damgasını vuran, ayak direyen bir ekip olarak 31 Mart’ta yeniden iş üretmeye, milletimize hizmet etmeye talibiz.” söz konusu.

Yaklaşan seçimlere vurgu yapan Alım, “Seçimlerin sandıktan önce gönüllerde, akıllarda kazanıldığını çok iyi biliyoruz. Gönülleri kazanmanın, hayırlara kavuşmanın yolunun milletimizin acılarına birlikte göğüs germekten geçtiğini biliyor ve bu amaçla sizlerle bir kez daha yola çıkıyoruz. Seçim kampanyamız boyunca tüm ekip ve teşkilatlarımızla saf bir dil kullanacak, polemiklere asla girmeyeceğiz. Kimse bizi kendi kirli gündemine sürükleyemeyecek, ülkede paltosunu asacak çivisi olmayanlara ses bile çıkarmayacağız. AK ekipleri olarak Sivas’a değer katan, şehrimizi Türk Yüzyılına taşıyacak projelerimizi konuşacağız. Her zaman söylediğimiz gibi mottomuz az söz çok iş olacak ve kendi adımıza konuşacak işler üretmeye devam edeceğiz. Sevgi ve saygının dili kutlu yolculuğumuzun temeli olacaktır. Çünkü biz gönül adamıyız, bütün gönülleri arzularız, gönül kazanmanın yolunun millete dokunmaktan geçtiğini biliyoruz.” dedi.

Son olarak TBMM AK Parti Küme Lideri ve Sivas Milletvekili Abdullah Güler, “Burası Selçuklu’nun başkentidir. Medeniyet değerlerimizde iki yer çok önemlidir. Biri evimiz, diğeri evimizin bulunduğu şehir. Sivas’ta bir ekosistem üreteceğiz. Üniversitesiyle, sağlık hizmetleriyle, eğitim hizmetleriyle, kültür hizmetleriyle ve çok değerli bir parçası olan belediye hizmetleriyle… Sivas kararını 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçim sonuçlarıyla verdi. Allah’ın izniyle çok kısa sürede Sivas Anadolu’nun parlayan yıldızı ve marka şehri haline gelecektir, bunun sözünü veriyoruz. İnanıyorum ki, Belediye Başkan Adayımız Hilmi Belediye Başkanımız ve tüm personelimiz ile birlikte, 31 Mart’ta da Sivas’ın marka şehir olması için önerimizi Cumhurbaşkanımıza sunacağız, sandıkları havaya uçuracağız ve en yüksek oy oranına ulaşacağız.” söz konusu.

haber-korkut.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu