Haber

Beşiktaş Revir Kuruluyor Mu?

Beşiktaş kulübü için transfer dönemi hızla devam ederken yeni bir gelişmenin yaşanmadığı gün geçmiyor.

Son gelişmelerin transfer edilecek oyuncuların sakatlıkları konusunda grubu zor durumda bıraktığını gördük. Beşiktaş’ın transfer yaparken sakatlık konusuna dikkat etmesi elbette çok normal. Çünkü geçmişte Ghezzal ve Mert Günok gibi bazı oyuncuları sakatlıkları nedeniyle forma giyememişti.

İlk bakışta Beşiktaş’ı anlayabilirsiniz ama bu sadece ilk bakışta değil.

Son gelişmeler beni şaşırttı. Beşiktaş, stoper pozisyonu için Southampton’dan Lyanco’yu transfer etmek istedi. Futbolcuyu getirip sağlık testinden geçtiler. Sağlık testinden temiz çıkmadığı için futbolcuyu almaktan vazgeçtiler.

Lyanco sakatlanmadı, sadece sağlık testi temiz çıkmadı. Ancak bu sporcunun sakatlık geçmişine baktığınızda temiz bir sayfa görüyorsunuz. Sporcu, son 4 yılda sadece 30 maç kaçırdı ve son dönemi İngiltere’de maç kaçırmadan tamamladı. Hatta Beşiktaş futbolcuyu almaktan vazgeçtikten sonra futbol grubuna geri dönerek 90 dakika birinci lig maçında yer aldı. Bu durum farklıydı. Futbolcuyu taşa götürmekten vazgeçildi.

Ama sonrasında olanlar daha da şaşırtıcıydı. Çünkü Eric Bailly’nin transfer haberi piyasaya düştü. Eric Bailly, aldığı sakatlıklarla ünlü bir futbolcudur. Bu futbolcunun son 4 yılda 76 maç kaçırdığı, diz ameliyatı ve kronik uyluk problemleri yaşadığı biliniyor. Ancak bu oyuncu transfer edildi. Sanki kulüp yetkilileri bu sakatlık geçmişini araştırmış?

Hemen ardından geliştirme bombaları devam etti. Bu kez Chamberlain’in Liverpool’dan transferi sona erdi. Ancak bu futbolcunun da sakatlıklarıyla ünlü bir futbolcu olduğunu görelim. Sakatlık geçmişinde son 4 yılda 88 maç kaçırdığı, son 3 ayda ise sakatlık yaşadığı ve 14 maçta görev alamadığı biliniyor.

Şimdi akıllara çılgın sorular geliyor. Son dönemde maç kaçırmayan oyuncuların raporu temiz çıkmadığı için alınmıyor ama yılda ortalama 20 maç kaçıran futbolcular nasıl oluyor da transfer oluyor?

Acaba Beşiktaş yönetimi bu oyuncuların sakatlık geçmişlerine baktı mı? Yoksa kulübün hiçbirimizin göremediği bir hedefi mi var?

Beşiktaş revir mi kuruyor?

instagram

Facebook

heyecan

bağlantılı

Bu makalede ortaya konulan fikir ve yaklaşımlar tamamen yazarlarının özgün fikirleri olup, Onedio’nun yayın politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu