Haber

CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay oldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İzmir adayı belli oldu. Partinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) İzmir gündemiyle saat 16.30’da toplandı. Toplantı 3 saat sürdü. Toplantının ardından Parti Meclisi (PM) toplantısına geçildi. Toplantıda İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayının Cemil Tugay olması kararlaştırıldı.

CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise şu anda Karşıyaka Belediye Başkanı olan Cemil Tugay oldu.

CHP LİDER ÖZEL, GENEL MERKEZDE CEMİL TUGAY İLE GÖRÜŞTÜ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MYK toplantısı öncesinde ismi İzmir Büyükşehir Belediyesi adayı olarak anılan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile görüştü. Özel ve Tugay da dün buluştu.

Özgür Özel ve Cemil Tugay

CEMİL TUGAY KİMDİR?

Öğretmen bir baba ile ev hanımı bir annenin çocuğu olarak 1967 yılında babasının zorunlu askerliği sırasında Van’da doğdu. 1980 yılında İzmir İnönü Lisesi ortaokul bölümünden, 1983 yılında lise bölümünden mezun oldu. 1989 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Çorum ve Tire’de 4 yıl pratisyen hekim olarak çalıştı.

Cemil Tugay

1993-2000 yılları arasında Plastik Cerrahi alanında uzmanlaştı ve 2000 yılında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzman doktorasını aldı. 1997 yılında ABD Cleveland Clinic’te 1 yıl araştırma hekimi olarak çalıştı. Uzman olduktan sonra 2001-2005 yılları arasında Karşıyaka Devlet Hastanesi’nde, 2005-2009 yılları arasında İzmir Çiğli Şehir Hastanesi’nde Plastik Cerrahi uzmanı olarak çalıştı.

Cemil Tugay

2009 yılında Karşıyaka’da hekimlik mesleğine başladı ve bir süredir Alsancak’ta faaliyet gösteren muayenehanesini belediye başkanı seçildikten sonra kapattı. Evli ve 2 kız, 1 erkek olmak üzere 3 çocuk babası olan Tugay, üniversite, lise ve ilkokulda eğitim görüyor, İngilizce ve Fransızca biliyor.

haberalacakaya.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu