Haber

Halil İbrahim Demirhan kimdir? Halil İbrahim Demirhan ne iş yapıyor?

Birçok kanalda ortak yayınlanan Türkiye Tek Yürek programında dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri de Halil İbrahim Demirhan oldu. Yaptığı bağış miktarıyla gündemde olan Halil İbrahim Demirhan ile ilgili araştırma kızları da kazandırdı. Peki Halil İbrahim Demirhan kimdir? Halil İbrahim Demirhan ne yapıyor, ne kadar bağış yaptı?

Detaylar içeriğimizde…

Halil İbrahim Demirhan, sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Dikkat çeken iş insanının hayatı merak edildi.

Halil İbrahim Demirhan Ne Kadar Bağış Yaptı?

Kahramanmaraş’ta iki facianın açtığı derin yaraları sarmak için milyonlarca insan seferber oldu. Birçok kanalda ortak yayınlanan ‘Türkiye Tek Yürek’ programında depremzedelere destek veren isimlerden biri de Halil İbrahim Demirhan oldu. Demirhan 60 milyon TL bağışta bulundu.

Halil İbrahim Demirhan kimdir?

Halil İbrahim Demirhan, Orient Light International’ın Yönetim Kurulu Başkanı’dır. Türkiye, Körfez ve Orta Asya ülkelerinde Emlak, Danışmanlık, Finans, Sağlık, Lojistik gibi birçok alanda müvekkillerine İdare ve Yatırım danışmanlığı hizmetleri vermiştir. Değerli ve büyük firmalar için Sektör ve Pazar analizleri yapan Demirhan, potansiyel alıcı ve satıcılar ile görüşerek Birleşme, Devralma ve Stratejik Paydaş süreçlerini yürütmektedir.

Ünlü iş adamı, yeni projelerin satın alınması, iş planlarının geliştirilmesi, birleşme ve satın almalar için planlanan müzakerelere geniş bir zemin verdi.

harran-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu