Haber

Karşıyaka, Enes Nalbantoğlu ile anlaştı

İlker Ergüllü’nün TFF 3. Lig’de tek aday olarak 12 Ağustos’ta olağanüstü genel kurula girmesi beklenen Karşıyaka’da, 7. takviye olarak uzun süredir görüştüğü 28 yaşındaki sol kanat Enes Nalbantoğlu ile anlaştı. Yönetimin bir daha aday olmayacağı Kaf-Kaf’ta idari boşluk oluşmaması için kongre öncesi transferi üstlenen Ergüllü, kadro Enes’i bitirirken mevcut futbol branşıyla devam kararı aldı. İzmir’e gelen ve İlker Ergüllü ile Futbol Şube Müdürü Ayhan Gültekin ile görüşen Enes, tokalaştı. Geçen sezonun ilk yarısını Çorum FK’da, ikinci yarısını Iğdır’da geçiren oyuncu her iki takımda da şampiyonluklar yaşadı.

Ayhan Gültekin, daha önce Kütahyaspor’dan defans oyuncusu Erdinç Çepoğlu, 52 Orduspor’dan orta saha Sefa Küpeli, Vanspor’dan kaleci Haydar Yılmaz, Düzcespor’dan orta saha Emre Keleşoğlu ve forvet Yasin Ozan ve Beşiktaş’tan 19 yaşındaki sağ bek Bilal Ceylan’ı kiralayan yeşil-kırmızılı oyunculara en az 6 takviye yapacaklarını söyledi. Gültekin, “Amacımız Karşıyaka’ya hizmet etmek. İlker Ergüllü ile görüştük ve yola birlikte devam etme kararı aldık. Kulübümüze yakışır, şampiyonluk oynayacak bir kadro oluşturmak için ne gerekiyorsa yapacağız.

FUTBOL AVUKATI

Karşıyaka’da 5,5 yıl kulübü yöneten ve olağanüstü kurultayda aday olmayacağını açıklayan lider Turgay Büyükkarcı, güçlü bir oluşumla göreve talip olan İlker Ergüllü’ye futbol transferleri konusunda vekalet verdi. Vekaletin basketbol, ​​voleybol ve kulüp hesaplarını kapsamadığı, kulüp gelirlerinde karar merciinin mevcut yönetimin olduğu öğrenildi. Bu vekaletname ile futbolda transfer için acil harcamaları yapmaya yetkili olan ancak mevcut yönetimden kulüp için vekalet alamayan Ergüllü’nün yarın birlikte rol aldığı Nazım Torbaoğlu ve Cenk Karace gibi camianın değerli isimleriyle görüşeceği belirtildi. Kulüpte futbol için gişe, basketbol için VIP koltuk satışı devam ederken, Ergüllü taraftarlardan 12 Ağustos’taki kongre sonrası sandık ve sandık almalarını istedi.

haber-findikli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu