Yaşam

Kim Değiştirecek? Merakla beklenen MasterChef All Star’da Somer Chef’in yer almayacağı iddia edildi!

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan ve TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef, şimdi de All Star programı için hazırlıklara başladı. Hazırlıklardan görüntüler paylaşan Acun Medya yönetim kurulu üyesi Ahmet İrem Kanan’ın paylaşımında Somer Sivrioğlu’nun programda yer almayacağı iddia edildi. Peki şef Somer Sivrioğlu, MasterChef All Star’da yer alacak mı? Somer Chief’in yerini kim alacak?

Gelin detaylara birlikte bakalım!

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan MasterChef, All Star formatında TV8 ekranlarına gelmeye hazırlanıyor!

Somer Sivroğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın jüri koltuğunda oturduğu program hakkında birçok farklı iddia ortaya atılmaya devam ediyor.

Metin’in şampiyonluk kupasını kazanmasıyla sona eren 2022 döneminin sonunda Mehmet Yalçınkaya’nın da programa veda ettiği söylendi!

Hatta ünlü bir şefin onun yerine geçeceği bile iddia edilmişti.

Survivor sona yaklaşırken başlaması planlanan MasterChef’te bir değişikliğe gidilecek ve ilk kez MasterChef All Star formatında seyirci karşısına çıkacak.

Kimlerin katılacağı henüz netlik kazanmazken ortaya atılan iddialar herkesi şaşırttı.

İddialara göre programın sempatik heyet üyesi Somer Sivrioğlu MasterChef All Star’da olmayacak!

Bu iddiaların en büyük destekçisi ise Acun Ilıcalı’nın yakın arkadaşı ve Acun Medya yönetim kurulu üyesi Ahmet İrem Kanan’ın paylaştığı fotoğraf oldu.

Hazırlıklar için düzenlenen toplantıda Acun Medya ekibi ve MasterChef jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna hazır bulunurken Somer Sivrioğlu yoktu.

Somer Sivroğlu’nun yerine, geçmişte Mehmet Yalçınkaya’nın yerine geçeceği söylenen Ömür Akkor’un geldiği görüldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu