Ekonomi

Libya Sağlık Bakanlığı’ndan Karanfil Group’un Libya’daki hastanesine ziyaret

Libya Başbakan Yardımcısı ve Sağlık Bakan Yardımcısı Ramazan Ebu Cenah, beraberindeki heyet ile Libya Türk Hastanesi’ni ziyaret ederek, hastanenin sunduğu tıbbi hizmetleri yerinde inceledi.

Karanfil Group’tan yapılan açıklamaya göre, Karanfil Group’un Libya’daki en değerli işletmelerinden biri olan Libya Türk Hastanesi, üst düzey yetkilileri ağırlamaya devam ediyor.

Libya Türk Hastanesi ziyareti öncesinde hastane yetkilileriyle de bir araya gelen Libya Sağlık Bakan Yardımcısı Ramazan Ebu Cenah, sağlık hizmetleri alanında Türkiye-Libya işbirliğinin güçlendirilmesi konusunu görüştü.

Bu görüşmenin ardından Libya Türk Hastanesi’ne resmi ziyarette bulunan Cenah, hastanenin son durumunu yerinde inceledi.

Sağlık Bakanlığı’ndan bir heyet eşliğinde hastanedeki birimleri ziyaret eden Cenah, sağlık hizmetlerinin gelişimi ve yaygınlaştırılması konusunda yetkililerden bilgi aldı. Hastanenin özellikle kalp-damar cerrahisi, beyin, sınır ve omurilik cerrahisinde sunduğu olanaklar ziyaretin öne çıkan bölümlerinden biri oldu.

Cenah, Libya Türk Hastanesi ziyaretini, Libya’nın kalkınmasında sağlık sektörüne yapılan yatırımların önemine vurgu yaparak sonlandırdı.

haberosmangazi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu