Ekonomi

MASKİ, yatırım projelerinin kredi süreçlerini değerlendirdi

Manisa Su ve Kanalizasyon İşletmesi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Projeler Daire Başkanı Bircan Kaynak ve Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Buyruk, İller Bankası Ülkeler Arası Daire Başkanı Şevket Altuğ Taşdemir ile Manisa’nın hayata geçireceği yatırımların kredi süreçlerine ilişkin değerlendirme toplantısı için bir araya geldi. MASKİ Genel Müdürlüğü yaptı.

Dünya Bankası kredisiyle Manisa’da hayata geçireceği çalışmalar öncesi İller Bankası MASKİ Genel Müdürlüğü’nde istişare toplantısı yaptı. Toplantıya Projeler Daire Başkanı Bircan Kaynak, Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Buyruk, İller Bankası Uluslararası Daire Başkanı Şevket Altuğ Taşdemir ve teknik heyet katıldı. Toplantıda il genelinde İller Bankası ile iş birliği içinde yürütülen çalışma ve projelerin kredi süreçleri değerlendirildi.

İller Bankası iş birliği ile Manisa’da önemli yatırımlara hayat verdiklerini belirten Projeler Daire Başkanı Bircan Kaynak, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatıyla birçok projeyi Manisa’da hayata geçirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Manisa için çalışmalarımıza bu doğrultuda devam ediyoruz” dedi. – MANİSA

haberyunak.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu