Haber

Metin Akpınar’ın Kızı Duygu Nebioğlu İsyan Etti: “Tanıklarla İspatlayacağız!”

Yeşilçam’ın usta oyuncularından Metin Akpınar ile ilgili iddialar ve ortaya çıkan gerçekler gündemden hiç düşmüyor. Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ise isyan ederek, ‘Metin Akpınar ailesine özgürce ne baba ne dede diyebilirdik. ’35 yıldır bildiğini de şahitlerle ispat edeceğiz!’ söz konusu.

Yeşilçam’ın usta isimlerinden Metin Akpınar’ın iki kızı olduğu ortaya çıktı. Akpınar’ın 35 yaşındaki ikiz kızlarından Nebioğlu, açtığı babalık davasını kazandı.

Antalya’nın bir köyünde bakıcıya bırakılan tek yumurta ikizleri, Çocuk Esirgeme Kurumu’nda devlet gözetimine alındıktan sonra Nebioğlu Ailesi tarafından sahiplenildi.

Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Kendisiyle ilgili yapılan eleştirilere isyan eden Nebioğlu, “Peki! Kameramanları peşimden takip ediyordum! O halde neden Nebioğlu ailesini ve Şener ailesini çekmediniz? Neden onları konuşturamadınız? Ben yapsaydım” dedi. çıktıysak, her türlü kötülüğe isyan ettiğimiz için çıktık! 15 yıldır kendisiydi (Metin Akpınar). Onu ikna etmeye çalışmam karşısında elbette susmak isterdi!” söz konusu.

Nebioğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Başka ailelerin elinden tutarak benim psikolojimi bozarken kendine yarattığı konuları nereden biliyorsun? Başkaları bana dede, baba diye hitap ederken, benden ikramiye alıyorlardı. Baba Metin, iş imkanları sağlanırken izlediklerimden sonra uyum sağlayamadığım mesleğimi ve ödenmeyen sigortamı düşündüm! “30 yıldır annem ve babam var. Kimsemiz yoktu! Kaç manevi annem, kaç babam, kaç erkek kardeşim oldu şimdi?”

“Metin Akpınar ailesine özgürce ne baba ne dede diyebildik. Üstelik 35 yıldır tanıdığını şahitlerle ispat edeceğiz!” diyen Nebioğlu, sözlerine şöyle devam etti:

”Yıllar içinde evimize giren tüm doktorları, eczacıları, yaptığımız ameliyatları, aldığımız psikolog tedavilerini kanıtlayacak bir ömrümüz var. Büyük bir hayat. Acılarımızı dindirmeye çalışan Nebioğlu ailemi üzmeyin, ilahi adaletin sertliğini üzerinize yaşatmayın! Kozmik sevgi nedir, koşulsuz sevgi nedir, nasıl gösterilir? Biz bunun peşindeyiz. Biz de bu günlerin geleceğini görebiliyorduk. Kimsenin zarar görmemesi için verdiğim çabayla, yıllardır kendi tarlama verdiğim zararı ben yarattım ve kendime verdim. Çocuk korumadan kurtulduk, ne hale geldiğimizi çok iyi anlıyorum. Genetik kodlama %99,9…’

Nebioğlu, “Babam Metin’i görmek için göze ihtiyacım yok. Planlarını hissetmek için yanımda olmasına ihtiyacım yok. Yıllarca uzaktan okuyup izledim. Beni kabul eden babam Özdener arıyor” Her gün beni karşılıyor, ihtiyaçlarımı karşılıyor, onun evinde yaşıyorum, onun satın aldığını yiyorum, seyahat ediyorum.” “Babam Metin’in 9 aydır yükselttiği rakam sadece hayvanları etkiliyor. Şafak ulaşması gereken ilişkilere ulaşacak. Yapılan hataları düzeltmeye ve Allah katında affedilmeye çalıştım. Güzel. Bunu Metin Akpınar yaptın, çocuğunu çok iyi yetiştirdiler” dedi.

cungus-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu