Haber

Oğuzhan Uğur’dan Mustafa Kartoğlu’na Sert Tepki: Özür Dileyecek misiniz?

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni YouTuber Oğuzhan Uğur, Mustafa Kartoğlu’nun ‘Hasan Atilla Uğur’un oğlu ne kadar para kazanacak? Bence mesele bu. Madem para yurt dışından geldi…’ diye cevap verdi. Oğuzhan Uğur, “Bilmeden konuştuğunuz için özür diler misiniz Kartoğlu Bey?” O sordu.

Ülke Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi ağırlayan BaBaLa TV kurucusu Oğuzhan Uğur, Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kartoğlu’nun “Hasan Atilla Uğur’un oğlu ne kadar para alacak” sözlerine sosyal medyadan yanıt verdi. Kazanmak mı Konu bu sanırım.”

Kartoğlu, konuk olduğu Haber Global yayınında, “7 saatlik programda kaç reklam gelecek, kaç kişi tıklayacak? Hasan Atilla Uğur’un oğlu ne kadar para kazanacak?. Çünkü paralar geliyor.” yurt dışından. YouTube’dan geliyor… O yüzden”.

Kartoğlu’na sosyal medya hesabından yanıt veren Uğur, “Gelirler bağışlanıyor. Bunu ilk bölümde duyurduk. Halk da nereye bağış yapacağını oy vererek belirliyor. Bilmeden konuştuğunuz için özür mü dilersiniz Kartoğlu Bey? Çok değil. .. Siz dilersiniz herhalde.”

Uğur, bir sonraki gönderisinde gelirlerin bağışlanacağı yeri belirlemek için daha önce yaptığı anketi paylaştı.

haber-ardanuc.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu