Haber

Tarih verdi! TFF Başkanı’ndan yabancı kural açıklaması

Yılport Samsunspor’un şampiyonluk kupasını teslim etmek için Samsun’a gelen TFF Lideri Mehmet Büyükekşi, burada açıklamalarda bulundu.

“SAMSUNSPOR SÜPER LİG’E RENK GETİRİYOR”

Büyükekşi, Samsun’u ve Samsunspor’u tebrik ettiğini belirtti. Büyükekşi, “Gerçekten 11 yıllık bir hasret vardı. Samsun’un Süper Lig’de yıllarca çalışmış bir grubu vardı. Şimdi Samsunspor bu sene yine bu fırsatı Samsun’a getirdi. Bugün akşam kupasını veririz inşallah. Bu kupanın özelliği Biliyorsunuz 2023 yılında Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümü Atatürk’ün 19 Mayıs’ta Samsun’da ilk milli mücadeleyi başlatması Türkiye Futbol Federasyonu’nun 100. Yıldönümü Hepsi bir araya geldi Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs’ın buraya gelmesi Samsunspor’un 100.yılında Süper Lig’e yükselmesi çok güzel bir tesadüf.Yüksel Yıldırım liderimizi,yönetim kurulumuzu,teknik müdürü ve futbolcuları ayrı ayrı kutluyorum.Başarılar Samsunspor. Bu sene güzel bir gayret gösterecek, Fair Play’de Muhteşem Lig’e renk katacağını düşünüyorum” dedi.

“GELECEK HAFTA AÇIKLAYACAĞIZ”

Gelecek sezon yabancı kuralının sorulması üzerine Büyükekşi, “Önümüzdeki yıl Süper Lig’de yabancı kuralının nasıl ele alınacağı konusunda çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta inşallah açıklayacağız. Kulüplerimizde de toplantılar yapıyoruz. yönetim kurulunda karar alır ve kamuoyuna duyurur.”

haber-altintas.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu