Haber

Ünye Belediyesi Pelitliyatak Mahallesi’nde meydan inşaatına başladı

Ordu’nun Ünye Belediyesi, kasabadan dönüştürülen mahallelerde başlattığı meydan yapım çalışmalarına Pelitliyatak Mahallesi’nde devam ediyor.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla ilçeden dönüştürülen mahallelerde başlatılan meydan çalışmaları devam ediyor. Tekkiraz ve Erenyurt İlçelerindeki çalışmaların tamamlanmasının ardından gruplar Pelitliyatak Mahallesi’nde de çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Belediye Meclis Üyeleri Yılmaz Turan ve Yılmaz Gürkan ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

Meydan çalışmalarının sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Tavlı, “Kasabalarımızdan dönüşen mahallelerimizde meydan çalışması yapmaya karar verdik. Tekkiraz meydan düzenlemesini tamamladık. Ayrıca cadde ve sokakları düzenleyerek aydınlatma çalışmasını da tamamladık. Erenyurt İlçemiz Pelitliyatak Mahallesi’nde kapalı halı saha ile meydan düzenleme çalışmasına başladık. Bu “Çalışmamızı yaklaşık 1 ay içerisinde bitirmeyi planlıyoruz. Çalışmalarımızı tamamlayıp siz değerli vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Şimdiden hayırlı olsun” dedi. – ARMY

cubukajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu