Haber

Yozgat İl Emniyet Müdürü: Kamu düzeni ve huzuru için gece gündüz çalışıyoruz

Yozgat İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, il genelinde güvenlik ve huzur ortamının sağlanması için bölgede gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Lideri Osman Hakan Kiracı ve yönetim kurulu üyelerine iade ziyaretinde konuşan İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Tecimer, göreve atanmasının ardından geçen 3 aylık dönemi değerlendirirken özellikle asayiş uygulamalarına vurgu yaptı. İl genelinde yürütülen asayiş uygulamalarında 929 grup ve 2 bin 569 işçinin katılımıyla değerli başarılar elde edildiğini belirten Tecimer, “Bu kapsamda 311 sabit noktada 332 başvuruda toplam 20 bin 142 kişi sorgulandı. Aramalarda 6 kişi yakalanırken, 7 kişiye de toplam 23 bin 210 TL idari para cezası verildi.” “Ayrıca 10 bin 683 araç sorgulandı, 1 aranan araca ise el konuldu.” söz konusu. Şok uygulamalarına değinen Tecimer, “3 bin 657 personelin katılımıyla 33 bin 524 kişi sorguya alınırken, aranan 15 kişi yakalandı. Bu kişilere 5 bin 234 TL idari para cezası kesilirken, 8 kişi de arandı. bin 756 araç sorgulandı, 566 araç ise trafikten men edildi.” dedi.

Tecimer, 3 ayda 11 bin 276 aracın sorgulandığını belirterek, “Bu kişilere 39 bin 630 bin lira ceza kesildi. Ayrıca trafik eğitimlerimiz de devam ediyor. Bu kapsamda 469 öğrenciye eğitim verildi. Trafik Eğitim Parkı ve 1.483 öğrenci okullarda.” Sözlerine yer verdi. Tecimer, ayrıca Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Emniyet Şube Müdürlüğü ve TEM Şube Müdürlüğü’nün operasyonlarında çok sayıda şahsın çeşitli suçlardan haklarında soruşturma başlatıldığını ve çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildiğini belirtti.

Tecimer, kentin güvenliği için yürütülen çalışmaların aralıksız devam edeceğini de sözlerine ekledi. -YOZGAT

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu