Teknoloji

Instagram ve Facebook’ta mavi tik ücreti ne kadar olacak?

Mark Zuckerberg, Facebook ve Instagram’da Twitter Blue’ya benzer bir abonelik hizmeti Meta Doğrulandı birkaç gün içinde satışa sunulacağını duyurdu. Meta Verified, daha önce Instagram uygulamasına yapılan kod eklemelerinin ardından söylentilere de konu olmuştu.

MAVİ TİK FİYATI NE KADAR OLACAK?

Meta Onaylı, web’de aylık iPhone kullanıcıları için 11,99 ABD doları veya 14,99 ABD dolarıDolara mal olacak.

AYRICALIKLAR NELER OLACAK?

Meta, aboneliğin ödeme yapan kullanıcılara mavi bir rozet, gönderilerinin daha fazla görünürlük, taklitçilere karşı koruma ve müşteri hizmetlerine daha kolay erişim sağlayacağını söylüyor.

Ürünün temel özellikleri, Meta’nın rastgele bir sahte hesabı daha etkili bir şekilde bulmasına ve kaldırmasına izin vermesidir. Ayrıca adınızın yanında görünen mavi bir onay işaretine sahip olacaksınız ve müşteri takviyesine doğrudan erişim sağlanacaktır.Başka bir deyişle, bir tür “öncelikli kullanıcı” konumuna terfi edeceksiniz.

Hikayeler ve Makaralarda kullanım için özel çıkartmalara erişim de dahil olmak üzere hizmet abonelerine sunulan birkaç ek avantaj vardır.

Görünüşe göre Meta bunu, Twitter’ın geçen yılın sonlarından beri ortalığı karıştıran Blue abonelik planından çok daha fazla ciddiye alıyor. Ancak şimdilik, işletmelerin doğrulama rozeti için başvuramayacaklarını da biliyoruz.

Ayrıca, doğrulamadan sonra profil adınızı, kullanıcı adınızı, doğum gününüzü veya profil fotoğrafınızı değiştirmek isterseniz, doğrulama işlemini baştan yapmanız gerekecektir.

TÜRKİYE’YE NE ZAMAN GELİYOR?

Bu hafta özellikle Avustralya ve Yeni Zelanda’da satışa sunulacak. Meta, özelliğin diğer ülkelerde ne zaman kullanıma sunulacağını henüz belirtmedi, ancak Zuckerberg bir gönderide ” yakında“Yapacağını söyledi.

MEVCUT MAVİ BİLET KULLANICILARINI NASIL ETKİLEYECEK?

BBC’nin haberine göre Meta, değişikliğin daha önce doğrulanmış hesapları etkilemeyeceğini söylerken, fiyatlandırılan özellik sayesinde doğrulanan bazı küçük kullanıcıların görünürlüğünde artış olacağını kaydetti. Ödeme yapan kullanıcıların mavi tiklere erişmesine izin verilmesi, daha önce diğer sosyal medya platformları için sorun yaratmıştı.

haber-anamur.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu