Teknoloji

Minecraft filmi 2025’te hayranlarıyla buluşacak

 
Bir süredir arka planda geliştirilen ve uzun süredir adı duyulmayan Minecraft sineması için yeni vizyon tarihi verildi. 4 Nisan 2025 tarihinde hayranlarının beğenisine sunulacağı belirtilen filmde Aquaman’den Jason Momoa’nın rol alacağı aktarılıyor. Şu an için projede yer alacak diğer oyuncular hakkında çok fazla bilgi yok.
 
Yıllardır üzerinde çalışılan proje
 
 
 
Minecraft sinema projesi, yıllarca süren çalışmalara dayanmaktadır. Minecraft, on yılı aşkın bir süredir bizimle birlikte, yıllar boyunca yüz milyonlarca satarak, onu tüm zamanların en tanınmış oyunu haline getirdi. Artık bu popülerlik beyaz perdeye de taşınıyor. Minecraft sineması artık gerçeğe bir adım daha yakın ve hayranlarını heyecanlandırıyor.
 
ComicBook.com tarafından hazırlanan bir rapor, Warner Bros.’un en az on yıldır bir Minecraft filmi üzerinde çalıştığını ortaya koyuyor. Şimdiye kadar birkaç stüdyo dışında Minecraft bu büyük başarıdan yararlanmaya çalışmadı.
 
Blok tabanlı Minecraft oyununun, filmin canlı aksiyon uyarlaması olması bekleniyor. Ancak bu bahisle ilgili rastgele bir detay yok.
 
Peki Minecraft sinemasından beklentiniz nedir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu