Haber

Merzifon’dan depremzedelere yardımlar sürüyor

Kahramanmaraş merkeze bağlı Amasya’nın Merzifon ilçesinden 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından mağdurlara yardım ulaştırılmaya devam ediliyor.

Bu kapsamda Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi’nde görev yapan 18 sağlık personeli gönüllü olarak Adıyaman’a uğurlandı.

Sağlık çalışanlarını uğurlayan Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi Başhekimi Selçuk Sezikli, sağlık çalışanlarının fazla mesai yapmadan depremzedelerin yaralarını sarmak için çalıştıklarını söyledi.

Sağlık ekiplerinin depremzedelere yardım için seferber olduğuna işaret eden Sezikli, “Afet bölgesindeki sağlık personeli ihtiyacını karşılamak amacıyla Sağlık Bakanlığımızın atadığı tüm gönüllüleri Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapmak üzere gönderdik. yaraların sarılması için özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarına başarılar diliyorum.” sözlerini kullandı.

Öte yandan AK Parti Merzifon İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan yardım kampanyası kapsamında hayırseverlerin desteğiyle toplanan mobilya, beyaz eşya ve gıda malzemeleri ilçede misafir edilen depremzedelere ulaştırılıyor.

koycegiz-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu