Haber

Yahyalı Belediyesi Sözleşmeli Personellerinden Teşekkür Ziyareti

Yahyalı Belediyesi’nde misyon yapan kontratlı çalışanlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün akşam yaptığı “Sözleşmelilerin kadroya alınması” açıklamasından sonra Yahyalı Belediye Lideri Esat Öztürk’ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Lider Esat Öztürk nezdinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden kontratlı memurlar, Lider Öztürk’e çiçek takdim ederek memnuniyetlerini lisana getirdiler.

Konu ile ilgi açıklamalarda bulunan Lider Öztürk; “ Ülkemizdeki tüm kontratlı işçilerin beklemiş olduğu muştuyu Sayın Cumhurbaşkanımız dün Bakanlar Heyeti toplantısının akabinde verdi. Ben sizler ismine, ülkemizdeki tüm sözleşmeliler ismine Cumhurbaşkanımıza yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah, 2023 yılı seçimlerinin akabinde Cumhurbaşkanımızı tekrar ülkemizin ve dünyanın başkanı olarak görmeyi Rabbim nasip eder. Yıllar evvel Kocasinan Belediyesi’nde 8 yıl İnsan Kaynakları Müdürlüğü ve 12 yıl Lider Yardımcılığı yaptım. Bunun değerini yeterli bilen bir belediye lideriyim. Biz kontratlı çalışanlarımızı okuduğu kısma nazaran işe aldık. Biz kaideleri uyan işçilerimizi şirkette çalıştırmadık, onlarla mukavele imzaladık. Biz bu uygulamayı kontratlı çalışanlara bir gün takım geleceğinin şuuruyla yaptık. Kimi belediyelerimiz kontratlı işçi almıyor. Şirket üzerinden çalıştırıyorlar. O arkadaşların şuan gönülleri buruk diye düşünüyorum. İnşallah onlarında belediye liderlerine dua edecekleri günleri bekliyorum. Bu hoşluğun değerini bilen bir abiniz olarak, misyonumuz süremiz bitince, gerimizden dua edeceğinizden hiç kuşkum yok. Bugün getirdiğiniz bu hoş çiçeği ben her birinize veriyorum. Hepinize güzel uğurlu olsun. Rabbim utandırmasın. Belediyemizde 27 kontratlı çalışanımız var. Hepsinin Cumhurbaşkanımıza dua ettiğini biliyorum.” Diye konuştu.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu